Lovely Reader

Sunday, October 9, 2011

~ Menu Prasekolah ~

Lepas beli buku Menu Prasekolah dr Cikgu Dayat, barulah banyak idea nak jamu apa kat budak2 ms rehat..sarapan slalunya cococrunch, honeystar, biskut, kuih-muih, cornflakes..tp waktu rehat asyik2 yg sama je..bila dah ada buku tu, byk idea masakan n siap ada sukatan lg..senang..then dlm otak mulalah terpikir nak wat menu n lekat kat wall..akhirnya siap gak n dah lekat pun..menu utk 8 minggu...2 bulan pulak baru jumpa menu yang sama..hehehe...


simple je kan..bleh la..drpd xde..hehehe..n kalo ada yg sudi, bleh save gmbr kat bwh...





1 comments:

Anonymous said...

salam...cikgu,ni g skolah ke menginap kat hotel 5star?
amboiii..menu dia..rasa cam nak masuk prasekolah jugak jer..hihihi