Lovely Reader

Thursday, March 24, 2011

~ Topeng Burung ~

cheggu malis : mcm ner ek nk wat mask bird..?? utk action song skolah rendah..buntu2..
tq buat cheggu malis atas pertanyaan tersebut..jwpn sy : nnt sy cuba cari kat website yg slalu sy lawat..
 hehehe sebenarnya sy ni bukanlah seorg yg kreatif..sy ni byk download dr internet utk aktiviti kraf di kelas sy..sy dah cuba cari n cikgu boleh klik je pd link di bwh utk terus ke website yg ada topeng burung tu..
topeng burung helang            topeng burung hantu 
topeng burung 1                    topeng burung 2


oklah rasanya itu sj yg sy dpt cari..harap2 dpt membantu cikgu ye...
tp kalo bebudak sy, sy x suka pakaikan topeng sbb x 
nampak muka diorg yg cute2 tu ms buat persembahan..2 or 3 thn lps budak2 sy buat persembahan lagu bunyi binatang..sy pakaikan 
diorang sayap yg dibuat dgn kain putih dan ikat dgn reben kuning..
cikgu boleh guna kain kuning ke..menarik jugak tu kan..hehe..

0 comments: