Lovely Reader

Tuesday, December 15, 2009

Papan Buletin Hari Lahir



Rasanya tahun depan nak wat macam gambar kat bawah ni la..menarik kan? teddy bear tu boleh tukar pakai teddy bear betul then tali pun pakai tali betul..mesti cantik kalo display kat kelas pra..Idea ni dapat dari

bila dah download, cikgu2 hanya perlu print, laminate, then barulah lekatkan nama budak2 ikut bulan kelahiran..senang kalo nak pakai untuk tahun2 seterusnya just cabut nama2 tu je..

klik sini untuk muat turun : Birthday Bear

Nota kaki : Kepada yang men"download" template di atas, jdlah follower blog ini supaya sy tahu siapa yang download dr blog ni..kalo ramai yang download, boleh la slalu upload benda kat blog ni..


1 comments:

Anonymous said...

mohon download ye..:)