Lovely Reader

Sunday, July 5, 2009

RPH Haiwan Peliharaan

Maaflah sebab dah lama tak update blog..busy sesangat ler..ni pun baru balik meeting PIBG..Ari ahad patutnya bercuti, tapi kena gi meeting plak..Oklah, di bawah ni ada RPH untuk tema Haiwan Peliharaan..Aku ni bukanlah pandai sangat wat RPH..kalo ada kekurangan, korang tegurlah ye..
Dalam RPH tu nanti, masa ari Isnin, ada tentang Garfield on the Farm..Korang boleh muat turun cerita tu di bawah ni..korang nak baca guna komputer pun boleh or korang print, laminate, then baca depan kelas..ikut kemampuan koranglah..
Pastu, korang gak boleh gunakan link di bawah ni untuk men'download' kad gambar haiwan peliharaan..ada gambar lembu, kambing, kucing, biri-biri, anjing, babi, kuda, ayam n itik..Tapi korang kena warna sendirilah..pastu laminate n wat sebagai flashcard..
k ah, rasanya tu aje yang aku sempat upload wat masa ni..nak gi mandi la..Semoga benda2 kat atas ni boleh membantu rakan2 sekalian..

2 comments:

Slot Machines said...

What useful question

aiENn cHAm said...

Semoga ilmu ini dapat kita manfaatkan bersama, Terima kasih Cikgu :)